Reizen naar Zuid Afrika

Er zijn heel veel mogelijkheden voor reizen naar Zuid Afrika. Zuid Afrika wordt niet voor niets “de wereld in één land genoemd”. Er is een enorme veelzijdigheid en variatie in wildparken, natuur en cultuur. Wij adviseren altijd om tijdens u reis te focussen: het lukt echt niet om heel Zuid Afrika in drie of vier weken te bereizen. Belangrijk zaken zijn:

  • Ga na wat er in de reis centraal moet staan. Zijn dat de wilde dieren of juist ervaringen met de bevolking? Wilt u persé Kruger Park zien of staat Kaapstad op uw “to do lijstje”? Of misschien wilt u juist een gevarieerde reis?
  • In welke periode wilt u reizen? Bent u gebonden aan schoolvakanties? Kunt u goed tegen warm weer of houdt u meer van de frissere dagen? Houdt u ook rekening met welke periode het gunstigste klimaat heeft voor de activiteiten die u wilt doen
  • Wat is uw reistempo? Wilt u graag veel zien in korte tijd? Of bent u liever ergens langer om het uitgebreid en rustig te bekijken?

Misschien vindt u het best lastig om te bepalen wat voor u de mooiste reis naar Zuid Afrika is. Bekijk dan onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen. Wij bieden verschillende type reizen naar Zuid Afrika aan:

Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen op 0570 – 605 735 of via het contactformulier Wij adviseren u graag!

Comments are closed.